Wat kan job for dentists voor u betekenen?

Door het tekort aan opleidingsplaatsen voor tandartsen en de uitstroom van tandartsen doordat de pensioengerechtigde leeftijd is bereikt kampen veel praktijken met opvullen van vacatures voor tandartsen. Dit probleem speelt al jaren en zal de komende jaren alleen nog groter worden.
Het aantrekken van buitenlandse tandartsen, gediplomeerd en met ervaring kan een oplossing voor dit probleem betekenen. Eduardo Kinderman oprichter van Job for Dentists is zelf tandarts.
Hij heeft jarenlang in Spanje gewerkt en heeft zodoende een netwerk opgebouwd van tandartsen die graag naar Nederland en België willen komen om als tandarts aan de slag te gaan en optimale mondzorg te leveren.
Inmiddels gaat het niet meer alleen om Spaanse en Portugese tandartsen maar is er een netwerk van meerdere nationaliteiten opgebouwd.

Opleidingsniveau

Belangrijk is dat het opleidingsniveau van tandartsen aangeboden door Job for Dentists uiteraard voldoet aan de Europese norm.
Diploma’s zijn volledig erkend in Nederland en België. Dit betekent dat zij na het behalen van de taaltoets de BIG registratie kunnen aanvragen.
Voor België houdt dit in dat de RIZIV kan worden aangevraagd.

Welke tandarts past bij uw praktijk?

Wanneer u contact met ons opneemt gaan wij samen met u bekijken wat voor kandidaat het beste bij uw praktijk past. Wij brengen u daarna met één van onze kandidaten in contact voor een kennismaking.
Wanneer een kandidaat bij u in de praktijk geplaatst wordt zullen er een aantal evaluatiemomenten zijn. Zowel de kandidaat als u, als praktijkhouder, kunnen dus rekenen op onze ondersteuning gedurende 4 of 6 maanden.

Werken met baan voor tandarts

Als u op zoek bent naar tandartsen, hebben wij de oplossing

Contact

Contact

Address

Char Dental S.L - CIF : B42955575
Olivo 7 K . 19188 Uceda Guadalajara Spain

Email

info@jobfordentists.com

Bel ons

+31 645 194 203

Loading
Your message has been sent. Thank you!